IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN DI MAJLIS BANDARAYA MELAKA BERSEJARAH

SENARAI IKLAN JAWATAN KOSONG

Pendaftaran Jawatan Kosong Ditutup Buat Sementara

4 CIRI PEKERJA CEMERLANG

AMANAH

Pekerja yang cemerlang boleh dipercayai, jujur dan ikhlas dalam segala tindakannya. Ianya sentiasa bercakap benar, tidak bohong, tidak menipu, tidak mencuri dan tidak rasuah. Ianya sedar bahawa setiap perbuatannya diperhatikan oleh Allah S.W.T..

Details »

BIJAK

Pekerja yang cemerlang bijak menggunakan masa serta sumber-sumber di sekelilingnya. Ianya sentiasa menggunakan masa hidupnya dengan sebaik-baiknya di samping sentiasa memperbaiki dirinya sama ada dari segi sikap, pengetahuan dan kemahiran serta prestasi kerjanya.

Details »

CERGAS

Pekerja yang cemerlang mempunyai amalan cemerlang dalam menjaga kesihatan fizikal, minda dan emosinya. Dalam menjaga kesihatan fizikal, ianya juga sentiasa menjaga kualiti pemakanannya, melakukan latihan jasmani serta mendapat rehat atau tidur yang mencukupi.

Details »

DEDIKASI

Pekerja yang cemerlang amat rajin, bersemangat tinggi serta komited dalam melaksanakan setiap tugas dan tanggungjawab yang diamanahkan kepadanya. Setiap tugasannya akan dilakukan dengan sepenuh hati dan menjalankannya dengan sebaik-baiknya selaras dengan apa yang diharapkan oleh majikan / organisasi.

Details »

8 CIRI ORANG YANG POSITIF, CEMERLANG & BERJAYA
CIRI-CIRI ORANG-ORANG YANG POSITIF, CEMERLANG DAN BERJAYA.

Hubungi Kami

MAJLIS BANDARAYA
MELAKA BERSEJARAH

Graha Makmur,
No.1 Jalan Tun Abdul Razak - Ayer Keroh,
Hang Tuah Jaya,
75450 Melaka, Malaysia

06-285 9700
erekrut[at]mbmb[dot]gov[dot]my

PENAFIAN : Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Copyright © 2021 MAJLIS BANDARAYA MELAKA BERSEJARAH
MBMB KE ARAH BANDARAYA KOSMOPOLITAN BERTARAF DUNIA